
Pål Nielsen, skuespiller
Har drevet i revybransjen på heltid fra 1986, utfra et utgangspunkt som lærerutdannet journalist med fartstid fra både avis og radio. Lærerutdanningen endte i null timer i skolen, mens journalistjobben har vært veldig nyttig for skriving av revytekster. Pål er en skikkelg nyhets-junkie.
Foruten å stå på scenen, skriver Pål de fleste av tekstene som framføres – og er ofte hjernen bak oppsetningene.
Medeier i Fredrikstadguttane og driften av Båhuset Scene.

Roger Amundsen, kapellmester
Rogers Revyorkesters ubestridte leder. Med bakgrunn som rocker, blant annet fra bandet Clink – styrer Roger sitt revyorkester med sikker hånd. Særlig fordi han har komponert de aller fleste låtene du hører.
Roger har også sitt eget studio i Holmen Kulturgarasje, som har produsert og gitt ut musikk både fra Fredrikstadguttane og en mengde andre band og produsenter.
Jobbet som typograf i Sarpsborg Arbeiderblad da han ble kidnappet inn i revyverdenen rundt århundreskiftet – først som musikkansvarlig i 3 Kæll og siden Fredrikstadguttane.
Er en av driverne bak Fredrikstadguttane og Båthuset Scene.

Atle Jensen, skuespiller
Kom inn i revy/farsefaget rundt 1990, som hvalerindianer i oppsetningen «Badegjestene kommer!» på Røde Mølle. Siden den gang har Atle inngått i Sørensen-farsene, 3 Kæll og Fredrikstadguttanes oppsetninger – samt i diverse andre oppsetninger. Siden starten i 1990 har det blitt tusenvis av oppdrag.
Atle har også en filmkarriere, som ufyselig advokat i Lange Flate Ballær-filmene til Harald Zwart.
Alt dette har gjort at fagbrevet som tømrer henger ubrukt på veggen og karrieren som fotograf lagt på hylla.
Sammen med Pål og Roger er også Atle en av driverne bak Fredrikstadguttane og båthusrevyene – i tillegg til at han med medeier i driften av Båthuset Scene.

OLA DAHL JENSEN, skuespiller
Yngstemann i ensemblet som hadde sitt første år som lærling i 2019. Han hadde et års pause under corona-pandemien, men har vært fast i gjengen uten om det. Dette blir derfor hans 6. sommer sammen med Fredrikstadguttane. Nytt av året er at Ola har fått fast jobb på Wang Ung og jobber der som lærer, ved siden av revyfaget.
Han mener bestemt at det er mange likhetstrekk mellom det og være lærer og det og stå på en scene. Man skal levere varene på begge arenaer. Han gleder seg masse til en ny sommer med guttane.

OLE PETTER HANSEN CHYLIE, trommer
Ole Petter begynte å spille trommer i 1974, i Rød Skolekorps. Startet eget band i 1979, og har jobbet som profesjonell trommeslager siden 1982.
Noe kjent ved ansiktet? Mulig det, for det ansiktet har medvirket i over 500 TV-sendinger – i Beat for Beat, MGP, Retro, Rondo og mange fler…. Ved siden av TV, gjør han teater/events/turné/studio og har medvirket på over 150 plateinnspillinger. Spiller også fast i Dream Police, Midnight Rose og PYSJ.
Eier og driver Greenroom Studio og er også medeier i driften av Båthuset Scene. Ole Petter har vært med i Båthusrevyen hver sommer siden starten i 2006.

INGE ULRIK GUNDERSEN, bass
Inge er bassist, men også gitarist, låtskriver, plateutgiver, oversetter, livsnyter og båtmann. De to siste tingene henger sammen. Etter eget utsagn er han født med «vestvendt sjel». Noe som fører til at han bruker båten som kontor. Året rundt.
Der øver han til revyer, oversetter bøker eller jobber med et nytt album med egne låter. Til nå har det blitt 6 slike. De slippes i det stille, men spilles faktisk en del på radioen – uten at Inge blir kjendis av den grunn. Noe han er glad for.
Medeier i driften av Båthuset Scene

ANDERS AMUNDSEN, gitar
Starta som skuespiller ved diverse teateroppsetninger i Fredrikstad og endte opp med fem års studier med utøvende musikk på Prins Claus Conservatorium i Groningen, Nederland.
Han har blitt en allsidig kæll som popper opp i mange sammensetninger. En dag er han vokalist på jazzklubb, en annen dag gitarist for “guttane”, og brått bassist på klubb.
Bor på landet i Onsøy, har stua full av instrumenter, baker surdeigsbrød til frokost og er i overkant opptatt av kaffe.

ESPEN CHRISTOFFERSEN, trompet…..
Starta fire år gammel med piano og korgutt, men ni år gammel fant han trompeten i Gudeberg skolekorps (eller omvendt). Og siden har det vært Espen med trompeten – som etter hvert førte til andre oppgaver som dirigent, muskalsk leder og arrangør for en rekke storband, orkester og band.
Sånn sett har Espen vært «overalt» – også innen teater-/showverdenen: Chat Noir, Edderkoppen Teater og en haug lokale oppsetninger. Har jobba med folk som Fredrikstadguttane, Odd René Andersen, Geir Wentzel, Clink, Fredrikstad Storband, Scandinavian big Band, Øivind Blunck, Byoperetten med mere med mere.
Legger vi til alle studioinnspillingene, så priser vi oss lykkelige for at han har tid til jubileumsforestillingen vår.

SOLVEIG REHOLT, navet i forestillingen
Selve navet i forestillingen som holder i nær sagt alle produksjonselementer: Kostymer, rekvisitter, billettsalg, plassering av publikum – og alt det vi andre glemmer.
Solveig har selv lang fartstid fra scenen som skuespiller, helt fra Teater 4 på 60-tallet, via revyene på Cats, til Sørensenforestillingene i PizzaNiniTeatret.
Nå har hun den usynlige hovedrollen i produksjonen – selveste navet. Noe Fredrikstadguttane er glade for.
Hvis du mener det er noe kjent med bildet, kan dét komme av to ting: Enten har hun vært lærer’n din på handelsgym eller fordi det er den blide dama som ønsket deg velkommen til forestillingen i snart 20 år!

MORTEN MELSOM, teknikk
Mannen bak lyd- og lysspakene som gjør at du både ser og hører revyen. Som sønn av Marit og Henrik Melsom, ble Morten så og si født inn i teatret. I Teater 4. Først som meget ung skuespiller og etter hvert som tekniker. Og siden har han bodd der bak spakene.
Det er noe mange kulturarbeidere i Fredrikstad er glade for, Morten er synonymt med kvalitet hva gjelder teaterteknikk. Han har jobbet med «alle», enten det gjelder revy, musikaler, konserter eller barneteater.
Han ble ansatt på Kulturhuset Blå Grotte i 2007, men tar heldigvis fortsatt oppdrag for oss andre.