Kai&Kai Nøisomøl

HÆLLÆ!

Under denne vignetten skal vi guttane dele tanker og funderinger. Litt om hvor vi er, hvor vi har vært – og ikke minst om hvor vi skal.


Akkurat nå, er vi i oppryddingen etter sommeren – en fantastisk sommer med Båthusrevy nummer 17. Nesten 11.500 av dere var innom og hadde det hyggelig. Vi hadde det også hyggelig! Takk for en nydelig sommer!

Ellers har vi, godt hjulpet av web.byrået vår – BliSynlig – gjort en ansiktsløfting på hjemmesiden vår. Gjort den litt lettere å finne fram i og litt penere.

I den forbindelse gjorde vi noen tilbakeblikk. Og fikk litt sjokk da vi regnet på hvor mange Fredrikstadguttane har spilt for siden 2006: 215.000 mennesker! Mer enn hele Trondheim. Nesten like mange som bor i Stavanger og Sandnes.

Men publikummet vårt kommer stort sett fra Østfold/Østlandet. Greit nok det. 215.000 siddiser ville vel bydd på visse språkproblemer…

Og hvor skal vi så?

Til jul, selvsagt! For tredje året tar vi turen over ælva, til Teglhuset på Værk. Der blir det julebuffet i Prestegården (den som en gang het Tamburen) og intimrevy i Teglhuset med Atle, Pål og Roger. Vi hadde nær sagt «som vanlig».

«Som vanlig» er også tittelen på revyen. For uansett hvordan verden ser ut og hvor uvanlig mange ting er, så må livet gå sin gang mest mulig som vanlig. Det ligger en fin tross og trøst i tittelen «som vanlig».