HELHJERTA JUL


HELHJERTA JUL!

Lørdag 17. desember i Teglhuset til Værk. Vi synger siste sangen i årets julebordsrevy – «Halvhjerta vinter og helhjerta jul». Og vårt vakre puklikum synger helhjerta med. Vi er i mål. 21 utsolgte forestillinger av revyen «Fredrikstadguttane – som vanlig» er blitt historie.

Søndag 18. desember. Vi pakker ned kostymer, rekvisita og teknisk utstyr. Atle, Roger, Pål og Solveig. For ikke å glemme vår gode tekniker Knut Vik. Utstyr inn i bilene for å kjøres til diverse lager rundt omkring. Vemodig, men helt greit. Livet går videre.

Men før det: Enda en liten juleavslutning – julemarkedet i Gamlebyen.

Vi har stått der to dager. Lørdag og søndag. Lørdag var dritt. Ishålke og svære vanndammer. Søndag var bedre. Fortsatt hålke, men noe tørrere.

Sebastian og Frode holder fortet med salg av gavekort, kopper og annet som kan gjøre seg under juletreet. Og vi guttane spellær og synger. Roger på trekkspell og Atle og jeg på vokal – som det heter på fint. Da får vi satt ord på følelsene: Takk til vårt trofaste publikum. Takk til livet. Og en riktig god jul!

Selv om vi ikke bor i den delen av landet som får oppleve julekortjula med hvit snø, stabile kuldegrader og farefrie skritt på knirkende snø.

Da er det bare å satse på en halvhjerta vinter og helhjerta jul!